Rúzsa Magdi

Magdi azóta számos pocakos fotót osztott meg közösségi oldalain a gyönyörű kisamát pedig nem győzik a rajongók a jó kívánságaikkal elhalmozni. Nem csupán jókívánságát fejezte ki de lelkesen buzdítja is őket.


Feelingscollection Human Face Face Celebs

Kórházi ágyából köszöntötte rajongóit is újév alkalmából.

. Boldogan előre - írta a bejegyzésében. Érthető hogy a kismamát féltőn óvják hiszen veszélyeztetett terhes. Az énekesnő és férje igazán szép neveket választottak a piciknek.

Lujza Keve és Zalán. Rúzsa Magdi azt is elárulta ki fogja őt helyettesíteni az eseményen. A kórházból jelentkezett be a hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi újévkor.

A Lujza a francia Louise magyar változata jelentése híres harcos. A hármas ikerbabákkal várandós Rúzsa Magdi már a karácsonyt is a kórházban töltötte. Megható képpel jelentette be Rúzsa Magdi hogy fogják hívni hamarosan megszülető hármas ikreit.

Az énekesnőnek a szokásosnál is sűrűbben kell vizsgálatokra járnia pénteken a szívét vizsgálták meg hogy minden rendben van-e nem terheli meg a terhesség esetleg az ő egészséget túlságosan. Vastag Csaba fogja előadni a Fightot szerintem ő eleve jó showman és bitang jól énekli a dalunkat én meg majd a kórházból nézem a közvetítést szinte Csaba helyett is izgulok. A Keve magyar eredetű név azt jelenti kövecske.

A csinos énekesnő szeptember elején jelentette be hogy várandós ráadásul nem egy nem kettő hanem három babát hord a szíve alatt. Hármas ikreket hord a szíve alatt Rúzsa Magdi.


Megasztar Ruzsa Magdolna The Winner Takes It All Zsuri Youtube Youtube Music Winner


Ruzsa Magdi Astrology Chart Ruzsa Magdolna Horoscope Zodiac Signs Meaning Zodiac Signs Meaning Beauty Long Hair Styles


Eurodiva Magdi Ruzsa Magdi Klub Hungary 2007 Eurovision Eurosong Magdiruzsa Eurovision Nostril Hoop Ring Eurovision Song Contest


Feelingscollection Human Face Face Celebrities


Ruzsa Magdi Gabriel Youtube Gabriel Grey Hair Pop Rocks


Ruzsa Magdi Google Kereses Earrings Hoop Earrings Fashion


Ruzsa Magdolna Presser Gabor Egyszer Beautiful Songs Pop Rock Music Youtube


Ruzsa Magdolna Tejut Official Audio Youtube Audio Music


Ruzsa Magdi 14 Vigyazz A Madarra Singer Singing Music Songs

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel